Objavio Branislav Popović 19/02/2017 - 14:57

Rvači Partizana najbolji na Serbia Open-u

Rvački klub ,,Partizan“ Beograd najbolji je u Srbiji, epilog je održavanje I Kupa Srbije za mlađe seniore (U23), takođe poznat i kao ,,Serbia Open“, održanog u sportskoj hali ,,SD Radnički“ u subotu u Beogradu.
 
 
Na jednom od najznačajnijih ekipnih takmičenja snage su odmerili rvači iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Moldavije, Bugarske i Rumunije, a na takmičenju je učestvovalo 17 ekipa. 
U zanimljivim i kvalitetnim borbama crno – beli su zasluženo stigli do titule prvaka osvojivši pet medalja, jednu zlatnu, jednu srebrnu i tri bronzane medalju. 
 
Zlatnu medalju osvojio je Boban Živanović (130kg), srebrnu medalju osvojio je Žarko Velimirović (71kg), dok su bronzane medalje osvojili Branko Živanović (130kg), Teodor Milivojević (98kg) i Božidar Baltić (85kg). U konkurenciji 80 kg Stefan Gavrilović zauzeo je peto mesto. 
 
Trener ekipe iz Humske Batrić Karadžić očekivano je zadovoljan prvim mestom i osvojenim peharom, ali napominje da to nije veliko iznenađenje i da će Partizan još većom snagom krenuti u nove pobede koje ih uskoro očekuju

Kategorije: