Emisija je sportsko zabavnog karaktera, prate se promene rezultata na fudbalskim terenima Super i Prve lige Srbije, ali i sva ostala događanja na sportskim borilištima.

Emisija TOTAL SOCCER emituje se u dva termina tokom nedelje, ali sa potpuno različitom koncepcijom. Subotom uveče, urednik i voditelj Nebojša Petrović sa gostima u studiju analizira utakmice domaćeg Prvenstva.

U veoma interesantnoj, živoj emisiji, gosti Vladana Tegeltije su najpoznatija imena iz sveta košake: sadašnji i bivši igrači, treneri, sportski radnici…Analize aktuelnih dešavanja, sporne situcije i direktan kontakt sa gledaocima i košakraškim fanaticima preko sms-a, maila i živa telefonska...

SOS vesti , svakog dana na nasem programu emitujemo najnovije sportske informacije.  Vesti SOS kanala emituju se od 08.45 na svaka dva puna sata. (ili 08.45/10.45/12.45/14.45/16.45/18.45/20.45/00.45

 

Sportski dnevnik , svakodnevno u 22.45

Sos kanal je jedina televizija gde možete da vidite sve izveštaje sa utakmica Prve lige Srbije, drugog po kvalitetu fudbalskog takmičenje u zemlji.

Jedina emisija na ovim prostorima koja paznju posvecuje srpskoligaskom i nizeligaskom fudbalu, izvestaji sa malih terena sirom Srbije.Uvek na licu mesta gde se igraju veliki derbiji koji odlucuju o plasmanu u visi rang takmicenjima.

Kultna emisija SOS kanala "Sećanja" emituje se od početka rada televizije 1995.godine.

U emisiji,u formi dvougla, " ZAŠTO VOLIM ZVEZDU/PARTIZAN"  poznate ličnosti, navijači dva kluba, odgovaraju na deset istih pitanja.

Emutuje se svakog dana u 11,17,19,21. i 23h

Emisija "Ćaskanje" kako i sam naziv govori, predstavlja obrazovno-zabavnu formu, u kojoj kroz neformalne razgovore sa gostima iz razlicitih oblasti od zdravstva preko umetnosti do aktuelnih političkih i socijalnih pitanja, uz aktivno učesće gledalaca putem telefonskih uključenja, dolazimo do...

"DA LI ZNATE" je emisija koja je za kratko vreme pobudila veliku pažnju gledalaca.

Sportski rekordi, interesantni  detalji iz biografija poznatih sportista, i brojne zanimljivosti iz sfere domaćeg i međunarodnog sporta tema su rubrike "DA LI ZNATE".