Emisija je sportsko zabavnog karaktera, prate se promene rezultata na fudbalskim terenima Super i Prve lige Srbije, ali i sva ostala događanja na sportskim borilištima.

Emisija TOTAL SOCCER emituje se u dva termina tokom nedelje, ali sa potpuno različitom koncepcijom. Subotom uveče, urednik i voditelj Nebojša Petrović sa gostima u studiju analizira utakmice domaćeg Prvenstva.

U veoma interesantnoj, živoj emisiji, gosti Vladana Tegeltije su najpoznatija imena iz sveta košake: sadašnji i bivši igrači, treneri, sportski radnici…Analize aktuelnih dešavanja, sporne situcije i direktan kontakt sa gledaocima i košakraškim fanaticima preko sms-a, maila i živa telefonska...

SOS vesti , svakog dana na nasem programu emitujemo najnovije sportske informacije.  Vesti SOS kanala emituju se od 08.45 na svaka dva puna sata. (ili 08.45/10.45/12.45/14.45/16.45/18.45/20.45/00.45

 

Sportski dnevnik , svakodnevno u 22.45

Specijalizovana emisija posvećena "spornim" detaljima na terenima Jelen Super i Prve lige Srbije. Emisija koja se više od jedne decenije bavi događajima koji su obeležili utakmice u elitnim rangovima srpskog fudbala.

Voditelj Miloš  Topalović sa gostima u studiju (treneri, igrači, funkcioneri...) anallizira prethodno i najavljuje novo kolo Prve lige Srbije.

Jedina emisija na ovim prostorima koja paznju posvecuje srpskoligaskom i nizeligaskom fudbalu, izvestaji sa malih terena sirom Srbije.Uvek na licu mesta gde se igraju veliki derbiji koji odlucuju o plasmanu u visi rang takmicenjima.

Kultna emisija SOS kanala "Sećanja" emituje se od početka rada televizije 1995.godine.