Objavio Bojan Pavlović 10/04/2014 - 9:44

Izveštaj: Jagodina-OFK Beograd 2:0 polufinale Kupa Srbije (VIDEO)

Trener fudbalera Jagodine Mladen Dodić ocenio je da je u pobedi njegovog tima nad OFK Beogradom presudilo iskustvo.
"Mi smo danas imali dogovor da budemo strpljivi, da igramo na rezultat i to se upravo dogodilo. OFK Beograd je bio taj koji je držao loptu, a mi stvarali šanse i postigli dva gola. Na kraju je iskustvo bilo presudno", rekao je Dodić na konferenciji za medije posle utakmice.
 

"Želim da to finale bude bukvalna repriza, odnosno da ponovo pobedimo Vojvodinu i po drugi put osvojio nacionalni kup, što bi bi bio veliki uspeh. Čestitam igračima Jagodine, i onima koji su prošle godine osvojili trofej i ovima koji sada prvi put igraju za pehar. Svima nam je u klubu želja da taj pehar i sledeće godine bude u našim vitrinama", rekao je Dodić.

On je dodao da će se do finala 7.maja u Beogradu ekipa ozbiljno pripremati, ali da neće zapostaviti ni državno prvenstvo.
"Ekipa Vojvodine je kvalitetna, ima mnogo mladih i talentovanih igrača, koji iz dana u dan napreduju i neće biti lako u finalu, kao što nije bilo ni u dosadašnjem delu takmičenja. Međutim, finale kupa igra se retko i pamti se celog života. Očekujem da 7. maja budemo na nivou prošlogodišnjeg finala, da taj pehar bude i dalje u našim vitrinama", istakao je Dodić.
 

Trener OFK Beograda Zlatko Krmpotić smatra da je njegov tim, zbog brojnih povreda, situacije u prvenstvu i psihološkog opterećenja mladih igrača, pružio maksimum na meču u Jagodini.
"Možda smo mogli da postignemo neki gol, ali igrači zaslužuju čestitke za borbenost. Igrali smo dobro dok nismo primili gol, međutim, tada je sve palo u vodu. Čestitam mom timu na borbenosti i Jagodini na plasmanu u finale", rekao je Krmpotić.

Kategorije: