Objavio Jovica Nikić 04/09/2018 - 19:18

Zvezda počinje u četvrtak prodaju karata za članove za LŠ

Crvena zvezda u četvrtak, 6. septembra počinje prodaju paketa ulaznica za utakmice Lige šampiona.

Tim povodom, klub iz Ljutice Bogdana doneo je nekoliko odluka, koje se pre svega odnose na članove kluba.

Odlučeno je da nema besplatnih ulaznica za mečeve Lige šampiona. Kao što je navedeno, vlasnici sezonskih karata imaju popust od 50% prilikom kupovine paketa za utakmice Lige šampiona, ali obavezno je da ponesu člansku i ličnu kartu prilikom kupovine.

Posebno važno je istaći da svi članovi sa važećim članarinama, što podrazumeva i junior članove koji su učlanjeni posle odluke kluba da ta članarina bude besplatna, imaju pravo na dva paketa uzlanica po punoj ceni, za tribinu prema spostvenoj želji. To znači da vlasnici sezonskih ulaznica, pošto su istovremeno i članovi mogu kupiti jedan paket upola cene i još dva paketa po punoj ceni.

Zato je na uvid obavezno poneti i člansku i sezonsku kartu, kao i lični dokument.

Od četvrtka će i svi oni koji su dali krv u akciji “Crveno-bela krv” moći da zamene svoje vaučere za ulaznice za južnu tribinu našeg stadiona.

Takođe, FK Crvena zvezda odlučio je i da nagradi one koji su dolazili da gledaju utakmice u domaćem prvenstvu a nemaju članske karte tako što će im u ponedeljak, 10. septembra, omogućiti da kupe paket za Ligu šampiona. Za to je potrebno da na uvid prilože sačuvanu ulaznicu sa neke od superligaških utakmica sa Marakane od ove sezone.

Prodaja paketa za Ligu šampiona putem interneta počinje u ponedeljak, a redovna prodaja karata u utorak, 11. septembra.

Takođe, klub napominje da svi moraju imati ulaznice, pa i deca, odnosno i najmlađi zvezdaši koji budu došli na utakmicu.

Radno vreme blagajni na stadionu „Rajko Mitić“ je svim danima od 10 do 18 časova.

CENE PAKETA ULAZNICA SU:

Sever i jug: 7.500 dinara

Istok: 15.000 dinara

Zapad bočno: 15.000 dinara

Zapad centar: 18.000 dinara

Kategorije: