Objavio Bojan Pavlović 15/11/2015 - 0:04

Liga buducih sampiona 2.kolo rezultati

Komentari

sale

2008 god. Fortuna Prima 1-AF Ivica Iliev (ispravka(
Inace primeceno je da za ekipu Fortuna Prime 1 igraju i starija deca od 2008 godista sto je blagovremeno i prijavljeno organizatoru turnira.Nadamo se da se to vise nece ponavljati jer se deci tako daje veoma los primer.

Milos

Neozbiljno je davati ovakve komentare, jer daju los primer ostalim ucesnicima, odnosno roditeljima koji ne umeju da podnesu poraz!
Naknadnom proverom, koja je trazena od strane AF Ivica Ilijev, sa samim organizatorom utvrdjeno je da su dvoje "sumnjivih" klinaca i zaista 2008. godiste, koja su pred sam pocetak turnira ispunila svoje obaveze i predali trazenu dokumentaciju sa slikom.
Ti klinci koji su rodjeni 2008. igraju i za starije ekipe, uredno prijavljeni, pa je to razlog sumnje da "starija" deca igraju za mladje...
Slazem se da ne bi bilo u redu da se "svercuju" stariji klinci za mladje i to podrzavam,
ali isto tako smatram da se pre bilo kakve optuzbe i medijske paznje ipak izvrsi provera.

Sale

Ako su vasi navodi tacni ja se duboko izvinjavam deci na koju sam posumnjao(castim sok i kolace),vama Milose se takodje izvinjavam,takodje se izvinjavam i svim koji su procitali komentar.Moja greska je sto sam izostavio rec MOZDA"igraju starjia deca".Mozda je malo neozbiljno dati prenagljen komentar ali je takodje i mozda neozbiljno kada trener preskace ogradu,utrcava na teren kako bi se malo mozda raspravio sa sudijom,kamermanom i roditeljima oko penala koji je mozda bio ili ne (potpuno svejedno).To tek ne daje deci nikakav primer,pogotovo sto tim vodi 2 razlike ali glupo je da se sad i na ovakav nacin polemise oko jedne utakmice.Jos jednom se svima izvinjavam .

ddd

Nijedan komentar nije neozbiljan kada postoji osnovana sumnja.Deca treba da igraju za jednu ekipu,naravno svog uzrasta i onda ne bi dolazilo do ovakvih situacija.U Beogradu postoji jako veliki broj dece koja treniraju fudbal, a za LBS je prijavljeno preko 500 ucesnika.Vise nego ikada!Da li je stvarno neophodno da pojedinci igraju za vise ekipa i da li roditelji tih klinaca placaju duplu kotizaciju za ucesce na turniru?

Snowflake

Gospodin koji je dao prvi komentar je mozda malo prenaglio sa sumnjom ali sa pravom zato sto je neminovno da je u ekipi Fortune bilo dece koja su vidno veca i fizicki jaca sto ne znaci da su i starija ....,ne treba tvrditi ali sumnja je dozvoljena.Pravi primer fer pleja (cilj takmicenja)dao je trener Af Iliev kao pravi pedagog je postupio kada je bio dosudjen penal ,sto se nikako ne bi moglo reci za trenera Fortune koji je postupio potpuno nepromisljeno i krajnje neprimereno jednom decijem treneru,mislim da je to najveci problem u celoj ovoj nazovi zbrci.

Trener

Molim vas da se prestane sa ovim komentarima,decaci su 2008godiste,donesena je dokumentacija i ako treba sledeci vikend ce njihovi roditelji posvedociti kad su im deca rodjena da se polemika zavrsi.. Ako su treneri procenili da neka deca koja su talentovana mogu ujedno da igraju i za starije godiste iste ekipe ni tu ne vidim nista sporno. Sportski pozdrav!