Objavio Bojan Đokić 16/06/2017 - 19:38

''Sa svima na pobedu, počev od Portugala''

Za mladu fudbalsku reprezentaciju Srbije Evropski šampionat u Poljskoj počinje u subotu utakmicom sa selekcijom Portugala.

U našoj grupi B osim vicešampiona Portugala, nalazi se još jedna fudbalska sila, selekcija Španije i najprijatnije iznenađenje kvalifikacija, reprezentacija Portugala.

Sistem takmičenja je takav da samo pobednici grupa imaju obezbeđen plasman u polufinale, dok  drugoplasiranom ostaje samo nada, jer iz tri grupe samo najbolji drugi može da računa na plasman u polufinale.

Seklektor Lalatović ubeđen je da njegova selekcija može mnogo na šampionatu.

Da, iako su svi Portugal proglasili favoritom, ova generacija igrača Srbije je mnogo toga osvojila i sa svima će igrati na pobedu, počev od Portugala

Nikada kao trener nisam rekao igračima „ja danas ne želim da izgubim“.Ne, tražim pobedu, a imamo karakter i kvalitet to da ostvarimo. Momci su to mnogo puta dokazali i žele to ponovo – jasan je selektor Nenad Lalatović.

Uroš Đurđević smatra da bi pobeda nad Portugalom širom otvorila vrata ka polufinalu.

Kapiten Srbije želi da nakon klupskih uspeha sa Partizanom, zaokruži sjajnu sezonu osvajanjem medalje sa reprezentacijom.

Marko Grujić respektuje ‘’evropske Brazilce’’ ali smatra da Portugalci imaju i mane, koje će Srbija, posle detaljne analize njihove igre, znati da iskoristi.

Meč između Srbije i Portugala igra se u Bidgošću i počinje u 18 časova.

Kategorije: