Objavio Jovica Nikić 04/09/2018 - 19:03

Boaći se vratio u Zvezdu

Posle šest meseci provedenih u Kini Ričmond Boaći se vratio u Crvenu zvezdu kao pojačanje za Ligu šampiona. Golgeter iz Gane je na predstavljanju poručio da bi se vratio među crveno-bele i da nije izboren plasman u elitno takmičenje.

– Hvala Bogu, jer bez njega ne bi bilo ni Boaćija. Zahvalan sam i svima koji su mi omogućili da danas budem u Zvezdi i svima koji su došli na promociju. Presrećan sam što su moji saigrači uspeli da se plasiraju u grupnu fazu. Pravi su ratnici, na 2:0 u Salcburgu mi nije bilo lako, ali sam posle izjednačenja umalo polomio daljinski od sreće. Ipak, nisam došao jer smo se kvalifikovali, već da uživam u fudbalu. Došao bih i da ne igramo Ligu šampiona. Navijači me vole i oni su jedan od razloga što sam ponovo u Beogradu – rekao je Boaći.

Napadač iz Gane zadužio je broj 99, jer je dres sa brojem 14 u kojem je rešetao mreže rivala prethodne sezone u međuvremenu preuzeo Slavoljub Srnić.

– Promena dresa mi ne predstavlja problem. Svaki ima svoju simboliku, a 99 je veliki broj i želja mi je da postignem što više pogodaka. Daću sve od sebe da budem na najvišem nivou i da na svakom meču loptu prosledim u mrežu rivala. Mlad sam igrač koji treba da se dokaže i postigne još mnogo. Ono što je bilo u prvom mandatu ostavljam iza sebe, vreme je ispred mene i gledam samo unapred.