Objavio Bojan Pavlović 19/03/2017 - 22:05

Božović: Lepa utakmica za gledanje, vrlo loša za trenere

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da je današnja utakmica sa Čukaričkim bila lepa za gledaoce, a teška za trenere, dok je njegov kolega Nenad Lalatović kazao da mu je žao što tim nije došao do preokreta.

Zvezda je tri puta vodila, Čukarički je tri puta stizao, imao priliku da preokrene, ali su na kraju slavili crveno-beli sa 4:3.

"Teška utakmica, kao što smo i očekivali, iako smo posle prvih 20 minuta mislili da će biti lagana. Vodili smo 2:0, imali smo još prilika možda da postignemo treći gol koji bi nam verovatno značio pobedu. Posle smo napravili grešku, primili smo gol 'u svlačionicu' i 'iz svlačionice'. U tim momentima nam je bilo mnogo teško", rekao je Božović posle meča.

"Uspeli smo da ponovo povedemo, Čuka je izjednačila i imala je dve 'stopostotne' prilike da potpuno preokrene rezultat, ali imali smo sreće. Šta da kažem? Srećom smo pobedili. Velika borba, dobra utakmica za gledaoce, a za trenere vrlo loša", dodao je on.

Novinari su trenera Zvezde pitali o padu u igri posle 2:0.

"Ja isto mislim da smo pomislili da je gotovo, iako to u fudbalu nikada ne sme da se dogodi. Nije fraza da je 2:0 najopasniji rezultat, jer ako ekipa koja vodi primi gol, psihološka prednost prelazi na stranu protivnika", rekao je Božović.

Kategorije: