Objavio Branislav Popović 18/03/2017 - 12:13

Božović: Važna, ali i utakmica koja ne odlučuje (VIDEO)

 
Utakmicama 27. kola okončaće se ciklus utakmica uoči reprezentativne pauze, a Crvenu zvezdu očekuje još jedno teško gostovanje.
 
 
Crveno-beli će pobedu tražiti na Banovom brdu, protiv Čukaričkog koji još uvek nije zabeležio poraz u 2017. godini. Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da će utakmica biti veoma teška.
 
— Očekuje nas teška utakmica jer Čukarički po svom kvalitetu ne zaslužuje mesto na kojem se nalazi. Igraju bolje u drugom delu šampionata, to je klub koji je najorganizovaniji u Srbiji. Nenad Lalatović je jedan od najtalentovanijih trenera u Srbiji. Priželjkuje da pobedi, kao što i svi mi koji ne radimo u Zvezdi priželjkujemo da je pobedimo. Ekipa ima dosta kvalitetnih pojedinaca, i moraćemo da zapnemo kako bismo pobedili i pauzu dočekali zadovoljni — podvukao je Božović.
 
Iako veoma značajna, utakmica protiv Čukaričkog, prema rečima Božovića, neće ništa odlučiti.
 
— Govorio sam i ranije da je to jedna od utakmica koja će biti teška. Ali, ne mislim, da ova utakmica nešto rešava, ovo prvenstvo je interesantnije od prethodnog i do poslednjeg kola će se igrati za titulu. Fudbal je sport u kojem može svako svakog da pobedi. Znamo da imaju kvalitet i da su motivisani, tako da nemamo pravo na uljuljkivanje protiv njih, a ni protiv jedne ekipe.
 
Crvena zvezda je prethodne sezone na Banovom brdu zabeležila ubedljivu pobedu rezultatom 7:2.
 
— Prošla sezona je bila davno, ovo je nova sezona, ne verujem da će biti preveliki rezultat, a bilo koja naša pobeda nama je dobra. Međutim, protiv sebe imamo motivisanu ekipu. Osim Lalatovića, Ožegović i Jevtić će biti motivisani, plus ima još izvanrednih igrača koji su u dobroj formi. To je ekipa koja ima i dosta iskusnih, i dosta mladih igrača, imaju kvalitet. Došao im je i Zorić koji je utakmicu protiv nas u dresu Borca odigrao izvanredno, ali ne stavljamo specijalne zadatke ni za jednog protivničkog igrača — rekao je Božović, i dodao da će Ristić biti u konkurenciji za utakmicu, dok će Račić i Adžić nastupiti za omladince u derbiju protiv prvoplasiranog Brodarca.
 
 
 
FKCZ

Kategorije: