Objavio Jovica Nikić 16/08/2018 - 17:54

Kapiten Čukaričkog produžio ugovor sa klubom

Marko Docić produžio je ugovor sa Čukaričkim.

Kapiten “brđana” obnovio je vernost belo-crnima do juna 2022. godine, ali nije isključio mogućnost da napusti klub u slučaju dobre ponude iz inostranstva.

– Imao sam ugovor na još dve godine, ali smo se na obostrano zadovoljstvo dogovorili da saradnju produžimo do 2022. Još dok smo bili na pripremama u Sloveniji pričao sam o prelaznom roku sa sportskim direktorom Mirosavljevićem, dogovor je bio da produžimo ugovor ukoliko ostanem. Naravno, sve će biti drugačije ako se pojavi neka ponuda koja bi bila interesantna i za mene i za klub, prelazni rok traje do 31. avgusta, u nekim zemljama i kasnije. Već dve godine sam ovde, zadovoljan sam svim segmentima, timom, atmosferom, ljudima u klubu, saigračima, sve je kako treba na Banovom brdu. U međuvremenu sam postao i kapiten, iako je to obaveza više, traka mi prija, rekao je 25-godišnji vezista za klupski sajt.

Docić je prethone sezone postigao 12 golova za Čukarički, a tokom karijere branio je boje Radničkog iz Obrenovca, Srema iz Jakova i ivanjičkog Javora.

 

Kategorije: