Objavio Bojan Pavlović 07/08/2017 - 0:18

Lalatović: Siguran sam da Drinčić nije imao nameru da povredi Jovičića

Trener Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je danas da mu je žao što se na utakmici protiv njegovog tima povredio fudbaler Crvene zvezde Branko Jovičić.

"To je veliki hendikep za Zvezdu, jer je on veoma bitan fudbaler. Siguran sam da Nikola Drinčić nije imao nameru da ga povredi, ali to je fudbal, takve stvari se dešavaju", rekao je Lalatović novinarima posle utakmice.
 
Jovičiću je prilikom starta Drinčića polomljena metatarzalna kost i sledi mu pet nedelja pauze.

Lalatović je naveo da je tek posle utakmice čuo da je Jovičić teže povredjen i da još nije razgovarao sa Drinčićem o tome.
 

Zvezda je pobedila Čukarički sa 3:0 na stadionu "Rajko Mitić" i ima maksimalnih devet bodova, dok klub sa Banovog brda ima tri.

"Zvezda je zasluženo pobedila. Mi smo, na neki način, sami sebe pobedili zbog načina na koji smo primili prvi i treći gol. Takve greške ne smemo da pravimo protiv ovakvog tima", kazao je Lalatović.

 
On je naveo da su Čukaričkom potrebna još dva igrača na krilnim pozicijama kako bi ekipa igrala onako kako on želi.

"Izgubili smo kvalitetnog krilnog igrača odlaskom Radonjića. On je pokazao kako je to kvalitetan igrač kada ima prostor. Otišao je (Aleksandar) Jeftić, (Igor Matić) Matke... Potrebna su nam minimum dva krilna igrača da bismo bili pravi. Vezni igrači igraju po krilu kako bi popunili mesto u timu. Niko nije očekivao da će Radonjić otići. Imamo slabiji tim nego zimus za bar 30 odsto", rekao je Lalatović.

Lalatović je takodje Zvezdi poželeo da eliminiše Krasnodar i plasira se u grupnu fazu Lige Evropa. 

 

Kategorije: