Objavio Bojan Pavlović 07/08/2017 - 0:01

Milojević - Pobeda za Branka

Ubedljiva pobeda i igra Crvene zvezde u meču trećeg kola prvenstva Srbije protiv Čukaričkog ostala je u senci povrede Branka Jovičića kome po prvim procenama sledi duža pauza.
 
Po završetku susreta Vladan Milojević takođe je istakao da je povreda neumornog veziste detalj koji je obeležio današnji susret.
 
- To je fudbal. Da sam znao da će se povrediti sigurno bih ga izostavio iz tima ali takve stvari je nemoguće predvideti. Ovaj trijumf posvećujemo Jovičiću - emotivno je prokomentarisao Vladan Milojević.
 
Milojević je naveo da je na poluvremenu u svlačionici bilo mnogo emocija kada je ekipa čula za ozbiljnost njegove povrede.
 
- Saznali smo na poluvremenu i bilo je dosta emocija. Čestitao bih mojim igračima na mentalnoj jačini. Staćemo iza njega i raduje me što su svi uz njega, ovo je baš loš trenutak. Moramo da se prilagođavamo, život teče dalje - kazao je Milojević.
 
Kada je reč o samoj utakmici, Milojević je kazao da je bila nervozna, a da je njegova ekipa pokušavala da održi ritam.
 
- Neke stvari ne možete da objasnite, ali se dobro završilo po nas i idemo dalje. Znali smo da će biti teško, bez obzira na to što je bilo 3:0 za nas. Igrali smo dobro, zasluženo pobedili.

 

Kategorije: