Objavio Bojan Pavlović 19/04/2017 - 16:19

Partizan časti navijače , besplatno na Vojvodinu!!!

FK Partizan širom otvara kapije za svoje navijače u znak zahvalnosti za sjajnu podršku tokom proteklog večitog derbija.Crno beli su izdali saopštenje u kome se kaže:

"Fudbaleri Partizana predvođeni Markom Nikolićem nalaze se u fantastičnom nizu od dvadeset osam utakmica bez poraza, imaju isti broj bodova kao lider na tabeli i plasirali su se u polufinale nacionalnog kupa. Odlučujuće utakmice tak predstoje, cilj je jasan, idemo do kraja, želimo duplu krunu.

Nakon jučerašnje, dominantne pobede nad večitim rivalom, načinjen je jedan veliki korak u borbi za titulu, ali kao što i sam trener kaže – „još ništa nije osvojeno”.

U želji da se pomogne ekipi, da se nagrade za trud i rezultate koje su postigli u prethodnih devet meseci, ali i da se podrže u nastavku takmičenja, uprava FK Partizan je odlučila da otvori kapije Hrama fudbala i omogući besplatan ulaz na tribine partizanovog stadiona u sledećem kolu.

Pozivamo sve navijače na meč Partizan – Vojvodina da ispune stadion u Humskoj i dođu u subotu 22.04.2017.godine u 17.00h. da podrže fudbalere i stručni štab i da zajedno nastavimo sa pobedama.

Dobrodošli u Hram fudbala!

Vaš FK Partizan"

Kategorije: