Objavio Stefan Rosić 12/05/2016 - 16:49

MEGA LEKS – VIZURA SHARK 73:65

Ovo je bila jedna odlična utakmica dve ekipe. Od početka do kraja je bilo neizvesno, izuzimajući zadnju četvrtinu kada je Mega i izdejstvovala pobedu. Predvodjeni odličnim Xuxinom, Maleševićem i Stokićem Vizura Shark dobija prvi period rezultatom 15:13. Naravno, u drugom period Mega uzvraća zahvaljujući dobrom igrom Miškovića, Pecarskog i Bitadzea, dobija isti sa 20:16 dovodeći utakmicu u potpuni egal. U trećem periodu ponovo inicijativa gostiju iz Zemuna i oni taj period dobijaju sa 20:17 preuzimajući minimalno vodjstvo. Tek u zadnjoj četvrtini, u kojoj se vodila bespoštedna borba, Mega dobija sa osetnijom razlikom za konačnih 73:65 u svoju korist. Najistaknutiji kod  Mega Leksa su bili: Pecarski 18p, 16s, ind. 33, Mišković 16p, 3sk, ind. 21., a  kod Vizure Shark: Xuxin Zhao 14p, 5sk, ind. 14, Malešević 13p, 4sk, ind 14.
Miodrag Rajković, Čestitam obema ekipama na fer plej borbi. Čini mi se da su obe ekipe danas prikazale jednu pravu prvenstvenu utakmicu. Opšti utisak je da je bio jako visok nivo utakmice za kadetski uzrast i veoma sam zadovoljan ovom pobedom. Predstoji nam još jedna utakmica i završni turnir i nadam se da će sve biti kako treba.
Marko Pecarski,  Čestitam ekipi Vizure na fer i korektnoj igri. Teška utakmica gde se lomio rezultat sve vreme, iako za nas nije imala rezultatski značaj trudili smo se da odigramo maksimalno kao i uvek i pobedimo. Sada se okrećemo sledećem protivniku Partizanu i spremamo se za finalni turnir koji nas očekuje.
Bojan Simanić, Čestitam ekipi Mege na zasluženoj pobedi. Nama ostaje da izvučemo pouke iz ove utakmice i da u zadnjem kolu prikažemo bolju igru
Sergej Malešević, Teška utakmica za nas, igrali smo otvorenu utakmicu 40 minuta, nismo bili koncentrisani u odlučujućim momentima i nismo uhvatili važne lopte u odbrani. Čestitam igračima Mege na fer i korektnoj igri.

Kategorije: