Objavio Jovica Nikić 29/08/2018 - 17:48

Đorđević bez Tea i Bobija

Aleksandar Đorđević će u toku dana objaviti skraćeni spisak za utakmice protiv Grčke i Estonije, a izvesno je da na njemu neće biti imena Miloša Teodosića i Bobana Marjanovića.

Kako “Novosti” saznaju selektor Đorđević je obavio razgovore sa generalnim menadžerom Klipersa Lorensom Frenkom, posle kojih je odlučeno da se Teodosić i Marjanović neće pridružiti ekipi.

Od ranije je poznato da se pozivu neće odazvati ni Nikola Jokić, dok je Stefan Birčević otkazao zbog povrede, a na Ognjena Kuzmića Đorđević ne računa zbog dugog odsustva sa terena posle operacije kolena.

– Atletski i medicinski deo štaba Los Anđeles Klipersa odlučio je da dva naša reprezentativca jos više rade na jačanju svojih tela i pripremi za novu sezonu. Tako nećemo moći da računamo na njihove usluge, već će morati da rade po programu Klipersa, što sam i očekivao, rekao je Đorđević za Blic.

Đorđević je posle najnovijih događaja pozvao centra Mornara Uroša Lukovića.

– Unikaha ima turnir u Malagi na kojem igra i Real, pa će se Dragan Milosavljević priključiti 9. septembra. Zbog klupskih obaveza, Avramović iz Italije dolazi 3, Milutinov iz Olimpijakosa 4, Vasa Micić 5, a Jelovac 6. septembra. Novo ime biće Uroš Luković, dodao je selektor.

Srbija protiv Grčke igra 13. avgusta u Irakliona, a tri dana kasnije dočekuje Estoniju u Beogradu.

 

 

 

 

 

Kategorije: