Objavio Jovica Nikić 03/09/2018 - 17:52

Zvezda odredila cene karata za Ligu šampiona

Fudbalski klub Crvena zvezda odredio je danas cene ulaznica za predstojeće mečeve u okviru Lige šampiona koje će se odigrati na stadionu ,,Rajko Mitić” u Beogradu.

Veoma jaka grupa u kojoj se nalazi Crvena zvezda izazvala je veliko interesovanje u Srbiji. Domaća publika će imati priliku da gleda svetske zvezde poput Nejmara, Kilijana Mbapea, Edinsona Kavanija, Mohameda Salaha, Roberta Firmina, Sadija Manea, Mareka Hamšika…

Dugo su navijači Crvene zvezde čekali tako nešto, a sada je poznato i koliko će im novca biti potrebno kako bi sebi priuštili takvo zadovoljstvo.

Cene paket ulaznica za severnu i južnu tribinu iznosiće 7.500 dinara. Što se tiče istočne i zapadne tribine, one su sada podeljene na bočne strane, pa će tako bočna strana istoka koštati 12.000, dok će centralna biti 15.000 dinara.

Zapadna tribina biće nešto skuplja. Strane ka severu i jugu koštaće 15.000, dok će bolja sedišta na glavnoj tribini koštati 18.000 dinara.

Navijači koji imaju sezonske ulaznice će ove pakete moći da dobiju po 50 odsto nižoj ceni.

Zvezda će svoje mečeve na stadionu ,,Rajko Mitić” igrati 18. septembra protiv Napolija, 6. novembra protiv Liverpula i 11. decembra protiv Pari Sen Žermena.

Kategorije: