Objavio Bojan Pavlović 16/03/2017 - 11:47

Ajkulice nemoćne pred snažnim Ruskinjama (VIDEO)

Odbojkaški klub Vizura završila je večeras svoje takmičenje u Evropi. Posle novog poraza u četvrtfinalu CEV Cupe za žene 2017, od ruskog Dinama iz Kazanja, izabranice Jovice Cvetkovića oprostile su se od međunarodnog takmičenja, barem za ovu sezonu.

 

One su večeras, kao i u prvom susretu u Rusiji, pretrpele maksimalni poraz od 0:3 po setovima 14:25, 16:25 i 16:25.

 

Meč je trajao 70 minuta a posmatralo ga je 950 gledalaca.

 

Sudije večerašnjeg duela su bile Benedikt Geukes I Ignat Mitev.

 

VIZURA: Erić 3, Gajević, Ašković, Lozo 11, Kocić 1, Lazović 8, Aleksić 4, Pušić (libero 1), Veselinović, Zlatković, Ćirović 1, Mićinović (libero 2). Trener: Jovica Cvetković.

 

DINAMO KAZAN: Ećova, Marjuknič 6, Podskalaja, Zariažko 6, Voronkova 6, Isajeva 13, Starceva 1, Ulanova (libero), Filištinska 3, Podšvina, Vasileva 4, Birjukova. Trener: Rišat Giljazutdinov.

 

Od početka meča bilo je jasno ko će izaći kao pobednik. Dok su Ruskinje izgledale više nezainteresovano I igrale sa pola snage na početku susreta, Vizura je bila stegnuta. Bez energije I žara igrale su Ajkulice prvi set I posle 24 minuta izgubile ga 25:14.

Ništa protivnik nije igrao spektakularno koliko Vizura nije, ruku na srce, mogla protiv ovakvog ruskog tima. Borile su se ali je to sve bilo bleda kako smo od njih navikli. Dinamo je dominirao u napadu, bio je ruski blok previsok za Vizurine napadače a podatak da je Lozo sa samo 11 poena bila jedini igrač Vizure koji je prešao 10. poen govori koliko su bile nemoćne aktuelne šampionke Srbije u ovom duelu.

I preostala dva seta nisu se ništa razlikovala. Na momente je Vizura izgledala dobro, požrtvovano ali to je bilo sve. Posle 70 minut aigre Dinamo je sa dve maksimalne pobede postao prvi polufinalista CEV Kupa 2017 za žene, a Vizura se sada okreće domaćoj sceni gda ima motiva da napravi dobar rezultat.

Kategorije: